06 42 26 16 60 info@yoga-bij-ingrid.nl

Mooier kon het volgens mij niet worden op deze langste dag van het jaar, het weer was perfect en zoveel yogi’s hadden de moeite genomen om samen met elkaar heel veel positieve energie de wereld in te sturen. Ik kijk er met een enorm gevoel van dankbaarheid op terug.

We hebben geprobeerd om 21 mooie zonnegroeten te doen om de seizoenswisseling te omarmen maar dat bleek toch nog best een uitdaging. We hebben er nog enkel Yin houdingen achteraan gedaan en niet omdat dat gemakkelijker zou zijn……ook in die houdingen is het een uitdaging om de ‘discomfort’ te omarmen! Toch was de energie na de yogasessie erg positief en heb ik ontzettend genoten van jullie aanwezigheid, verhalen en ervaringen!

In de donatiepot zat EUR 126,– die we gaan schenken aan twee doelen die uit de groep naar voren zijn gekomen namelijk:

  1. Stichting Nnina Olugero, een stichting opgericht door Anouk Peters, dochter van Maaike uit de maandaggroep. Deze stichting in Uganda werkt er dagelijks hard aan  om de zelfredzaamheid van de allerarmsten in Uganda te vergroten door ze meer kennis en middelen te brengen.  Lees meer op www.nninaolugero.org
  2. Het dorpje Kornalovichy in Oekraïne. Onze eigen yogi Ans Vrenssen heeft hier in dit dorp samen met collega’s en een aannemer een weeshuis opgeknapt en gaat nu terug om de allerarmste gezinnen in dat dorp te helpen.

Ik vind het persoonlijk bijzonder mooi dat we dit bedrag aan twee mooi doelen die voor ons (in figuurlijke zin) zo ‘dichtbij’ zijn, mogen schenken.

Namasté lieve yogi’s!