06 42 26 16 60 info@yoga-bij-ingrid.nl

Workshops en meer...

Bij Yoga Bij Ingrid bieden we regelmatig leuke, leerzame en inspirerende workshops aan die een aanvulling zijn op de reguliere yogalessen. Workshops kunnen gericht zijn op verdieping maar ook ter inspiratie. Of gewoon om eens kennis te maken met andere thema’s. Dus laat je verrassen en inspireren. Beginner of gevorderd, dat is geen enkel probleem, want yoga ervaar je op je eigen tempo!

Workshop: Yin Yoga met Acupressuur

Een samenwerking tussen Sandra Slotboom van Salacia Acupunctuur & onze Yoga studio. Deze dag staat in het teken van de Chinese elementleer.

Een dagje Chinese elementleer

Sandra neemt je mee in verassende yin houdingen waarbij we kennis gaan maken met de drukpunten in ons lichaam. Een hele mooie manier om je eigen blokkades te gaan ontdekken, om daarna jouw energie weer AAN te zetten. Alle elementen uit de Chinese leer zullen aan bod komen. Dus iedereen zal inzichten krijgen over zichzelf. Mooie kennis voor jezelf die je thuis ook goed en gemakkelijk kan toepassen en integreren en dan ook nog naar de mensen om je heen, hoe mooi is dat? Ik spreek uit ervaring, mij heeft ze ontzettend geïnspireerd met haar kennis. Deze dag wordt afgesloten door Sandra met een visualisatie onder het genot van klankschalen. Wij zorgen voor een heerlijke kop verse soep naast jullie zelf meegebrachte lunch.

Tijdens de workshops is er genoeg thee, water met smaakjes en staan er lekkere en gezonde snackjes tot jullie beschikking.

Kosten: €45 per persoon

Image by Freepik

2024 vol nieuwe leuke workshops!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Maaar…… we hebben nog een leuke retreat gepland in december!

One day winter retreat

De ‘one day winter retreat’ biedt mindful yin yoga tot loopmeditatie, een dag voor ontspanning en en opladen met nieuwe energie. Wil je even tot rust komen voordat de hectiek van de feestdagen weer begint? 

Wat staat je te wachten?
Mindful Yin Yoga, meditatie, Restorative Yoga en Yoga Nidra. En als het weer het toelaat, ook nog een loopmeditatie in de prachtige natuur verscholen achter de yogastudio.

Het thema van de dag is het versterken van je intuïtie
Deze dag is inclusief:
• Onbeperkt thee en vruchtenwater
• Onbeperkt biologisch fruit, noten en chocolade
• Biologische lunch met soep, brood en salade

Een mooie investering voor jezelf en misschien ook mooi om te beleven met een vriend(in)? Wil je weten hoe de dag verder gaat verlopen en wat je kan verwachten tijdens restorative yoga? Houd dan de pagina van de website in de gaten!

Locatie: Yoga Bij Ingrid
Docente: Ingrid
Prijs: 70 euro per persoon

Yoga retreat Spanje