06 42 26 16 60 info@yoga-bij-ingrid.nl

Veelgestelde vragen

Wat onze leden ons vragen.

Dat kan ik zeker! Leuk dat je wilt kennismaken met Yogastudio ‘Yoga Bij Ingrid’. Wil jij jezelf helemaal laten onderdompelen in alle voordelen die yoga je kan bieden? Ik kan je aanraden om een gratis proefles te volgen om te ervaren of yoga en onze Brabantse gezellige yogastudio bij je passen.

Via info@yoga-bij-ingrid.nl kan jij je gratis inschrijven voor een proefles om kennis te maken met onze yogastudio. Je hoeft geen yoga-materiaal mee te nemen, dat ligt gewoon voor je klaar in onze yogastudio!  Zo kan jij heerlijk tot rust komen! Een proefles is bedoeld voor personen die graag onze niet-op- prestatiegerichte-lessen willen ervaren. Maak kennis met diverse yogastijlen in een ontspannen, open en toegankelijke yogastudio.

Onze lessen zijn instapklaar en te beleven in jouw tempo, het maakt dus niet uit of je geen yoga ervaring hebt of juist veel. Alles binnen jouw tempo. Relax!

Wij wensen jou alvast een warm welkom. Tot op de mat!

Bij een eerste yogales of kennismaking kan je via info@yoga-bij-ingrid.nl aangeven bij welke les en dag je aansluit. Je bent altijd van harte welkom!

Als je jezelf hebt aangemeld kunnen wij je ook een beetje wegwijs maken in de yogastudio. Indien je na een introductie actie of na een gratis proefles nog meer zin hebt gekregen, ben je vrij om aan te sluiten wanneer het jou uitkomt. Je kan een les en tijdstip naar keuze kiezen die het beste past bij jou. 

Bekijk het lesrooster

Wij raden je aan om lekker gemakkelijke kleding aan te doen, eventueel een vestje en warme sokken voor tijdens de eindontspanning. Verder verzorgen wij speciaal voor jou alle benodigde yogamaterialen. Deze zijn in onze studio aanwezig. Je mag altijd  zelf je mat of dekentje meenemen, dat is geen enkel probleem.

Zorg dat je niet met een te volle maag op de mat komt. Dus eet tijdig en bij voorkeur een lichte maaltijd. 

Zo kan je optimaal ontspannen in alle yogahoudingen. 

Je bent altijd welkom om met ons kennis te maken! Dat vind ik leuk zelfs! 

Je hebt de keuze om eenmalig een gratis proefles te volgen of gebruik te maken van onze heerlijke verdiepende introductie actie waarin je drie yogalessen op jouw tempo gaat volgen (€25 voor drie lessen). 

Je kan kiezen tussen deze twee kennismakingsopties. 

Via info@yoga-bij-ingrid.nl kan je jezelf aanmelden.

In onze yogastudio wordt een divers lesaanbod aan yogastijlen aangeboden. Je kan als lid kiezen voor een maandabonnement met 1, 2 yogalessen per week. Hoe meer yoga jij volgt, hoe voordeliger het maandabonnement voor jou is.

Jij bepaalt zelf op welke dag(en) jij op de mat geniet en bij welke yogastijl jij je het meest fijn voelt.

Een maandabonnement wordt via een automatische incasso betaald. 

De tarieven zijn gebaseerd op 46 openingsweken per jaar. De studio is 3 weken gesloten tijdens de zomervakantie, 2 weken in de kerst- en voorjaarsvakantie. Je wordt in de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van het aangepaste lesrooster Werp een blik op ons lesrooster voor de exacte data. 

Bekijk hier onze tarieven 

Meld je aan via: info@yoga-bij-ingrid.nl 

Een yogakaart bestaat uit 10 lessen en is 4 maanden geldig (excl. vakanties). Jij kiest vervolgens uit het divers lesaanbod en op welke dagen jij graag Yogalessen volgt.

Bekijk hier onze tarieven

Aanmelden via: info@yoga-bij-ingrid.nl

Betalingen gaan rechtstreeks via MomoYoga (applicatie) of kunnen via een IBAN-overboeking per bank worden overgemaakt. 

Rekeningnummer: IBAN NL80 RABO 0333 1874 07 t.n.v. Yoga Bij Ingrid 

Onder vermelding van jouw voor- en achternaam. De betalingen dienen bij de eerste les te geschieden.

Inhalen kan tijdens alle yogalessen, mits de groep niet vol is. Je les dien je in dezelfde maand in te halen. Deze kun je dus niet meenemen naar de volgende maand.

Mochten er andere omstandigheden zijn? 

Neem via info@yoga-bij-ingrid.nl contact met ons op.