Veelgestelde vragen

Wat onze leden ons vragen.

Via info@yoga-bij-ingrid.nl kan jij je gratis inschrijven voor een proefles om kennis te maken met onze yogastudio. Wij verzorgen het yoga-materiaal, zodat jij heerlijk tot rust kan komen. Alleen jezelf hoef je mee te nemen. Een proefles is bedoeld voor personen die graag onze niet-op- prestatiegerichte-lessen willen ervaren. Maak kennis met diverse yogastijlen in een ontspannen, open en toegankelijke yogastudio. Ben je nieuwsgierig naar Yoga, gevorderd beoefenaar of beginner? Dat maakt niet uit, want onze lessen zijn instapklaas en te beleven in jouw tempo. 

Wij wensen jou alvast een warm welkom. Tot op de mat!

Je kan kiezen voor een maandabonnement met 1, 2 of onbeperkt yogalessen per week. Hoe meer yoga jij volgt, hoe voordeliger het maandabonnement. Een abonnement wordt via een automatische incasso betaald.

Jij bepaalt zelf bij op welke dag(en) jij op de mat geniet en bij welke yogastijl jij je het meest fijn voelt.

De tarieven zijn gebaseerd op 46 openingsweken per jaar. De studio is 3 weken gesloten tijdens de zomervakantie, 2 weken in de kerst- en voorjaarsvakantie. Werp een blik op ons lesrooster voor de exacte data. 

Aanmelden via info@yoga-bij-ingrid.nl 

Betalingen kunnen bij de yogadocent in contanten of via de IBAN per bank worden overgemaakt.  

Rekeningnummer: IBAN NL80 RABO 0333 1874 07 t.n.v. Yoga Bij Ingrid 

Onder vermelding van jouw voor- en achternaam. De betalingen dienen bij de eerste les te geschieden.

Een yogakaart bestaat uit 10 heerlijke lessen en is 4 maanden geldig (excl. vakanties). Je ontvangt een stempelkaart. Jij kiest vervolgens uit het divers lesaanbod en op welke dagen jij Yogalessen volgt.

Aanmelden via info@yoga-bij-ingrid.nl

Inhalen kan tijdens alle yogalessen, mits de groep niet vol is. Je hebt twee maanden rustig de tijd om een gemiste les in te halen. Zeker zijn van een plaats? 

Neem via info@yoga-bij-ingrid.nl contact met ons op.