06 42 26 16 60 info@yoga-bij-ingrid.nl

Workshops en meer...

Bij Yoga Bij Ingrid bieden we regelmatig leuke, leerzame en inspirerende workshops aan die een aanvulling zijn op de reguliere yogalessen. Workshops kunnen gericht zijn op verdieping maar ook ter inspiratie. Of gewoon om eens kennis te maken met andere thema’s. Dus laat je verrassen en inspireren. Beginner of gevorderd, dat is geen enkel probleem, want yoga ervaar je op je eigen tempo!

Workshop Mind-walk , inclusief lunch van Thuys

 

Data:

2 mei van 10.00 tot 13.00

16 mei van 10.00 tot 13.00

13 juni van 10.00 tot 13.00

27 juni van 10.00 tot 13.00

Docente: Ingrid

Kosten: €40 p.p. inclusief heerlijke lunch!

Heb jij last van (Corona)stress, merk je dat je moeite hebt met ontspanning, is je hoofd vaak te vol en zie je soms door de bomen het bos niet meer?

En hou je van wandelen, natuur en lekker eten en wil je elkaar weer in het ECHT ont(m)oeten? Of misschien wil je er zo maar even tussenuit en bovendien ook nog de plaatselijke ondernemer steunen 😉 Dan is deze mind-walk workshop zeker iets voor jou!

Wat is een mind-walk nou eigenlijk? Een mind-walk is een meditatieve wandeling. Met invloeden van yoga, mindfulness, ademhalingstechnieken en meditatie en dat alles in de prachtige natuur. De oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot maximaal 5 km per keer. 

We beginnen met een meditatie en gaan vervolgens aan onze mind-walk wandeling beginnen. We sluiten af met een heerlijke lunch!
(Docent: Ingrid).

 

Misschien ook een leuk idee om iemand te verrassen en natuurlijk gaat alles volgens de Coronamaatregelen.

 

Er zullen tijdens deze dagen meerdere thema’s aan bod komen.