06 42 26 16 60 info@yoga-bij-ingrid.nl

De kracht van 'Yoga Bij Ingrid' is de toegankelijke en benaderbare manier van lesgeven. Alles binnen de eigen mogelijkheden van jouw kunnen.

Ingrid Mosink

'Yoga Bij Ingrid'

'Yoga Bij Ingrid' brengt jou...

Ontspanning

Yoga zorgt voor een hoge mate aan stressvermindering. Door ontspanningsoefeningen komt er minder van het stresshormoon Cortisol in het lichaam vrij. Bijkomende voordelen zijn een verlaagde hartslag en bloeddruk. Bij de yogahoudingen stimuleren we onder andere het spijsverteringsstelsel, hormoonstelsel en immuunsysteem, wat weer een positief effect heeft op je algehele gezondheid. Zowel mentaal als fysiek.

Bewustwording

Door het beoefenen van yoga word je jezelf steeds meer bewust van je lichaam, je adem, een emotie en bepaalde patronen. Bewustwording is naar onze mening een eerste stap naar een prettiger leven.

Flexibiliteit

In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoef je niet lenig te zijn voor Yoga, zeker niet. Yoga maakt je flexibel, waardoor je je lichaam zo optimaal mogelijk kunt bewegen, zo voorkom je veel lichamelijke klachten en blessures. Yoga vertraagt het verouderingsproces. Ook wordt je houding aanzienlijk verbetert door Yoga. Dit alles binnen je eigen grenzen.

Kracht en balans

Door de yoga houdingen worden jouw spieren en het bindweefsel flexibeler/soepeler en krachtiger. Kracht en balans op en buiten de mat, kracht die je meeneemt in je dagelijkse leven. Fysieke kracht, mentale kracht, ademkracht, veerkracht. En die kracht en veerkracht die je gaat voelen en ervaren in je lichaam werkt natuurlijk ook door in je mind, waardoor je in balans komt. Kom het zelf ervaren