06 42 26 16 60 info@yoga-bij-ingrid.nl

Team 'Yoga Bij Ingrid"

Kwaliteit, ontwikkeling en deskundigheid

Wij staan voor kwaliteit, ontwikkeling, persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding. Omdat wij jaarlijks bijscholen zijn wij op de hoogte van de laatste kennis en inzichten op het gebied van Yoga. Dat is de kracht van het team van ‘Yoga Bij Ingrid’. Iedere docent heeft haar eigen kwaliteit en brengt iets prachtigs mee tijdens onze yogalessen. Wij bieden een veilige omgeving met een laagdrempelige en toegankelijke manier van Yoga beoefenen. Voel je van harte welkom bij onze lessen. 

"De ervaring dat yoga niet alleen je lichaam herstelt maar ook je eigen geest en persoonlijkheid, dat wil ik delen"

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Ingrid Mosink en ik beoefen ongeveer 15 jaar yoga. In die 15 jaar is Yoga en de levenswijze die daarbij hoort echt mijn passie en manier van leven geworden.

Daarnaast heb ik 2 geweldige dochters en ben ook nog eens trotse eigenaresse van een fijne en ruim opgezette yogastudio in een bosrijke omgeving in “ons” mooie Sint-Michielsgestel, de plek waar ik ben geboren en getogen. Zoals je dus leest heeft Yoga mij al heel veel gebracht en ben ik echt een bevoorrecht mens! Ik ben ervan overtuigd dat yoga van mij een prettiger mens heeft gemaakt, voor anderen, maar ook voor mezelf. Yoga geeft me kracht en vertrouwen. Yoga heeft me ook geleerd om weer op te kunnen staan na het “vallen”. Daarom wil ik graag uitdragen in onze studio dat yoga voor iedereen toegankelijk moet kunnen zijn. Of je nou een beginnend of een ervaren Yogi bent.

Bij Yoga werk je aan je houding, flexibiliteit en (veer)kracht. Je leert om te luisteren naar je lichaam en krijgt respect voor je lichaam. Maar niet alleen in je lichaam word je krachtiger en flexibeler, dat werkt ook door in je mind en soul. Om een steeds mooiere versie van jezelf te worden. Ik hoop dat hetgeen wat je leert op de mat over jezelf, dat je dat integreert in je dagelijkse leven, dat is mijn visie! Liefs, Ingrid
Namasté
Ingrid

Judith Groenendaal

Docent

Mijn naam is Judith Groenendaal en ik kom oorspronkelijk uit Sint-Michielsgestel, waar ik in 1975 het levenslicht zag. Inmiddels woon ik in Den Bosch, de plaats waar ik 20 jaar geleden mijn eerste yogales volgde. Verschillende soorten stijlen, yogascholen en yogavakanties volgden. Yoga bleef me altijd boeien, steunen en uitdagen. Ik wilde meer weten van yoga en er meer mee doen. Daarom besloot ik een paar jaar geleden om me verder te verdiepen en een yogaopleiding te volgen. 

Ik leerde dat yoga nog veel meer is dan ik dacht én ik ervoer dat ik het heel leuk vind om – naast docent op een MBO – ook yogajuf te zijn. Ik wil graag overbrengen en delen wat yoga voor mij betekent: houdingen en ademen om jezelf te voelen, jezelf krachtig te voelen, om de rust in jezelf te vinden, jezelf te verkennen en ontdekken, samen te vallen met je lijf, het te ontspannen, te versterken en versoepelen. Leuk om dat samen met jullie te doen!

Saskia van boxtel

Docent

Lieve mensen,

Mijn naam is Saskia van Boxtel.
Ik ben geboren in 1981 en opgegroeid in ons mooie Sint-michielsgestel.
Samen met mijn man en 3 dochters woon ik daar nog steeds.
Mijn hart vond yoga als rustpunt in het tegenwoordige drukke bestaan.
Omdat ik het anderen ook zo gun, om dat rustpunt in zichzelf te kunnen vinden, ben ik in 2017 aan de opleiding tot ‘hatha’ yoga docent bij Saswitha begonnen.
Wat een kado was het toen Ingrid in 2018 mij vroeg om juist bij haar les te komen geven.
Vanaf dag één was ik namelijk kind aan huis bij ‘yoga bij Ingrid’.
Vanuit datzelfde hart wil ik het thuiskomen gevoel in mijn lessen overdragen. Want dat is waar het bij yoga om draait, welke vorm van yoga je ook beoefent, het moment van thuiskomen in jezelf!

Namaste en tot op de mat!

 

Jutta weber

Docent

Zo ongeveer 10 jaar geleden ben in contact gekomen met yoga en haar eeuwen oude filosofie.
Ik ben geen ballerina die zich dubbel kan vouwen, maar ben lekker nuchter en heb een positieve instelling.
Drie jaar geleden heb ik de keus gemaakt om mijzelf verder te verdiepen in yoga en ben toen begonnen aan de Hatha opleiding.  
Na deze opleiding ben ik in aanraking gekomen met Yin Yoga. Dit heeft mij zo enorm geraakt, dat ik ook ben begonnen aan de Yin opleiding.

Graag wil ik mijn passie voor yoga aan jullie overbrengen, en laten zien wat yoga voor jou kan betekenen.

Breathe in deeply to bring your mind home to your body!Floortje van der zee

Docent

Ik ben Floortje, ik woon in Vlijmen samen met mijn vriend. Vanaf het moment dat ik ben begonnen met yoga heeft het mij niet meer los gelaten. Inmiddels sta ik volledig anders in het leven dan toen ik net met yoga begon. Yoga biedt mij allereerst rust en stilte, maar ook nog zo veel meer. Het geeft mij zelfinzicht, helpt mij keuzes te maken en zorgt ervoor dat ik weet wat goed voor mij is. Daarnaast helpt het mij te relativeren en zaken in perspectief te plaatsen. Allemaal dingen waarvan ik vooraf nooit had kunnen bedenken dat dat mogelijk zou zijn.
 
In mijn lessen is aandacht voor zowel fysieke beweging als voor de beweging van de geest. Door de inspanning van de asana’s te combineren met ademhalingsoefeningen, meditatie en ontspanning kan de geest tot rust komen. Je leert jouw aandacht naar binnen te richten en zal ervaren hoe je daarmee ruimte in jouw lichaam en in jouw geest kan creëren. Belangrijk in mijn lessen is dat het er niet om gaat hoe ver of diep je in een houding kan komen, maar dat jij op jouw manier kracht uit een houding kan halen, of juist los kan laten. En ik zal je daarbij begeleiden.

Kwaliteit als uitgangspunt...

Kwaliteit en deskundigheid vinden wij heel belangrijk, daarom een overzicht van de certificeringen van ‘Yoga Bij Ingrid’.